THOMAS THYS

"Breng respect op voor iedereen en alles."

Thomas Thys, afgestudeerd in 2008
Master of Science in de ingenieurswetenschappen: Werktuigkunde-elektrotechniek - optie mechanische constructie

Senior Technical Support Solutions Engineer

Behandeling van klachten tijdens de garantieperiode (claim handling):

- Root Cause Analyse van falingen
- Technische afhandeling van de klacht
- Ondersteuning bij commerciƫle afhandeling van de klacht

Ik had een sterke interesse voor techniek en aanleg (en nieuwsgierigheid) om de wereld te vertalen naar formules.

Mijn huidige functie vereist een zeer diepgaande technische kennis van zowel ons product als een geheel als de onderdelen individueel, inclusief alle mogelijke manieren waarop de individuele onderdelen en/of de samenbouw van de onderdelen en de werkingsomstandigheden kunnen leiden naar schade.

Verder wordt een vergaande zelfstandigheid vereist en wordt vanuit de organisatie een zeer groot vertrouwen gegeven aan mijn technische kennis.

In mijn vorige functie als R&D ingenieur hebben wij binnen onze organisatie een manier van produceren van conische vertanding opgezet, waarbij cycli van machineren en opmeten afgewisseld werden om zo een eindproduct af te leveren dat veel dichter bij het theoretisch ontwerp kwam te liggen.

Dit was vrij revolutionair binnen de wereld van de conische vertanding en wij beschouwen dit nu als een voorbeeld van Industry 4.0 avant la lettre.

Als je de capaciteiten hebt, zeker proberen.

De mogelijkheden die het diploma - en dan vooral de capaciteiten die achter het diploma schuilen - biedt zijn eindeloos.

Zeker de leerstof bijhouden tijdens het jaar. Als je dit doet, zouden er tijdens de examens geen verrassingen mogen voorvallen.

VOLGENDE GETUIGENISSEN INTERESSEREN JOU MISSCHIEN OOK?