MARIO FAVAITS

"Don't mix efforts with results."

Mario Favaits, afgestudeerd in 1994
Master of Science in de Ingenieurswetenschappen: Werktuigkunde-elektrotechniek

Senior Vice president

P&L verantwoordelijkheid voor een subsidiary van SMRT in Singapore nl. Singapore Rail Engineering Pte Ltd (SRE). SRE werd opgericht in 2014 en heeft als doel rail engineering competenties op te bouwen in Singapore en deze te exporteren wereldwijd.

De studies hadden een zeer sterke reputatie en ik had algemene interesse in wetenschap en techniek. De toenmalige toelatingsproef droeg in belangrijke mate bij tot de reputatie van de opleiding.

Tijdens de studies vergaar je sterke probleemoplossende skills die nuttig zijn voor een brede waaier van jobs. De studies geven je tal van mogelijkheden en dit feit hoorde bij mijn persoonlijke verwachtingen als student.

Sluiten van belangrijke deals in de VS, Europa, Midden-Oosten en Azie.

De studies geven je de tools om een mooie carriere uit te bouwen in verschillende sectoren. Probeer je sterk logisch brein echter aan te vullen met social skills en empathisch vermogen. Op de arbeidsmarkt zijn het aantal topposities beperkt en zijn het 'de anderen' die je promoveren.

Geniet van het studentenleven. Het is een fantastische tijd waarnaar je op verschillende momenten in je leven zal terugkijken.

VOLGENDE GETUIGENISSEN INTERESSEREN JOU MISSCHIEN OOK?