NIKO NELISSEN

"Volg je dromen !"

Niko Nelissen, afgestudeerd in 1998
Master of Science in de ingenieurswetenschappen: Elektrotechniek

Oprichter & zaakvoerder

Het uitbouwen van een eigen startup is een heel gevarieerde job, die eerder aanvoelt als een hobby. Ik houd mij bezig met software ontwikkeling, analyse, marketing, sales, recruitment, finance en alle andere zaken die bij een eigen onderneming komen kijken.

Ik heb na het afstuderen 2 jaar gewerkt bij Siemens, waar ik de "corporate" wereld heb leren kennen. Die ervaring is zeer nuttig gebleken daarna in mijn startup carrière. Ik denk dat mijn jobinhoud aansluit bij mijn verwachtingen als student, namelijk heel breed probleem oplossend werken en continu bijleren.

De startups die we de voorbije jaren hebben opgericht en stuk voor stuk tot een succesvolle onderneming hebben laten groeien.

De opleiding geeft een basis waarmee je later echt alle kanten uit kan, gaande van zeer technische jobs tot business development en sales. De vele keuzevakken geven je de kans om je eigen interesses te volgen en je te verdiepen in boeiende onderwerpen.

Ik herinner mij onze studenten tijd als een fantastische wervelwind: het praesidium bij VTK, het plezier, het harde werken, de vriendschap, de voldoening wanneer examens goed zijn gelopen...

VOLGENDE GETUIGENISSEN INTERESSEREN JOU MISSCHIEN OOK?